Over Cees Braber

Als organisatiepsycholoog assisteert Cees Braber organisaties en bedrijven in hun zoektocht naar een antwoord op voortdurend veranderende marktvragen en het aanpassen van overtuigingen én gedrag van hun mensen. Al meer dan 25 jaar begeleidt hij directie, leidinggevenden en individuele professionals bij het realiseren van ambities door ze te wijzen op hun aanwezige talenten en deze te koppelen aan concrete acties binnen een organisatie en functie. 

Zijn werkwijze en aanpak mag gerust confronterend worden genoemd. Met een scherpe blik en kritische vragen komt hij snel en effectief tot de kern, waarbij de weg vrij wordt gemaakt naar echte, duurzame verandering. 

Cees Braber blijft zich als organisatiepsycholoog en expert continu ontwikkelen. Zo voltooide hij onder andere de studie arbeid en organisatiepsychologie, de opleiding dieptepsychologie en volgde hij de NLP Master Practitioner. 

Cees Braber
testomonials

"Ik heb Cees ervaren als een expert op het gebied van psychologie en sales methodieken. Door deze ijzersterke combinatie weet hij een zeer goede bijdrage te leveren aan inzicht en verbetering van cruciale sales vaardigheden zonder oog te verliezen van de wensen van het individu. Cees creëert een open omgeving waarbij elke professional een sterker (persoonlijk) fundament kan realiseren voor de toekomst. Een voorwaarde voor succes."

Jean Paul Nelemans

Exact Software (nu werkzaam bij SalesForce)