Wil jij jezelf ontwikkelen als sales professional? 

Ontwikkel een ijzersterke verkoopstrategie

Manager / organisatie? Lees hier verder

Wil je meer plezier ervaren in het verkoopvak of beter worden in sales? Wanneer je enthousiast bent over het verkoopvak maar toch voelt dat het beter kan, is de Psychologie van Verkopen een waardevolle investering in je ontwikkeling als sales professional.

Tijdens de training ontwikkel je een ijzersterke verkoopstrategie die past bij jou als persoon én als sales professional.

Wil jij ook meer plezier ervaren in je werk, inzetten op duurzame klantrelaties en de kans op succesvolle verkoopgesprekken vergroten? Dan is de Psychologie van Verkopen echt iets voor jou. Tijdens de training leer je onder andere:

Wat de meest succesvolle verkoopstrategie is voor jouw klant of branche
Hoe je klanten binnenhaalt én binnenhoudt
Hoe een uniforme verkoopstijl bijdraagt aan een heldere positionering
New startup ideas and business growth concept. Business people using tablets And Showing the screen With a business graph showing up in a virtual screen.
testomonials

"Heel bijzonder en leerzaam was het om met Cees te werken."

Michael Petit

Marketing Manager - Markteffect

schuine-lijn-roze

Een persoonlijk ontwikkelingstraject

De training de Psychologie van Verkopen is veel meer dan het leren van een paar ‘snelle trucjes’ om meer gedaan te krijgen bij je klanten. Verkopen is een vak, en dat nemen we serieus.

De Psychologie van Verkopen is dan ook een persoonlijk ontwikkelingstraject waarbij we jouw persoonlijke eigenschappen en competenties koppelen aan de laatste en meest waardevolle wetenschappelijke inzichten.

We brengen in kaart waarom je doet wat je doet en waarom je ooit hebt gekozen voor het vak van sales. De training bevat zowel online- als offline onderdelen.  

schuine-lijn-roze

Ontwikkel een ijzersterke verkoopstrategie 

Het traject begint met een uitgebreid assessment waarmee je inzicht krijgt in je sterke punten en waar nog ruimte is voor ontwikkeling. Vervolgens duiken we samen dieper in de Psychologie van Verkopen, waarbij je leert om de belemmerende gedachten rondom sales te herkennen én te overwinnen. Je leert de Psychologie van Verkopen kennen en ontdekt dat verkopen neerkomt op overtuigen op inhoud. 

Zo:

Ontwikkel je tijdens het traject een ijzersterke verkoopstrategie
Leer je over de psychologie achter beïnvloeding en overtuiging
Leer je om een verkoopgesprek specifiek toe te spitsen de ‘pijn’ van de klant
Leer je concrete vervolgstappen te zetten en deals te sluiten
schuine-lijn-roze

Direct resultaat bij verkoopgesprekken

Na het volgen van de training heb je een concreet plan op één A4 in handen waarmee je de volgende stap zet in je sales carrière. Met meer plezier in het werk, meer oog voor de behoefte van de klant en met aandacht voor de doelen binnen de organisatie.

Het traject wordt afgesloten met een assessment dat de doorgemaakte groei laat zien. Op verzoek kunnen de resultaten met je manager worden gedeeld zodat jullie samen tot een plan van aanpak kunnen komen en jij het maximale uit je functie haalt.

Meer plezier ervaren én beter worden in sales?

Meld je nu aan voor de training de Psychologie van Verkopen.

testomonials

"Ik heb Cees ervaren als een expert op het gebied van psychologie en sales methodieken. Door deze ijzersterke combinatie weet hij een zeer goede bijdrage te leveren aan inzicht en verbetering van cruciale sales vaardigheden zonder oog te verliezen van de wensen van het individu. Cees creëert een open omgeving waarbij elke professional een sterker (persoonlijk) fundament kan realiseren voor de toekomst. Een voorwaarde voor succes."

Jean Paul Nelemans 

Exact Software (nu werkzaam bij SalesForce)

Cees Braber heeft o.a. gewerkt voor

Bosch
exact
provincie groningen
JSB
Ciber
Rabobank
SAP
Lameco